BUY OPS

Disclaimer

De klant bestelt een Operationeel handboek bij IDRONECT.

Als wij de form ontvangen met de nodige data kunnen we zien of het gaat om een al dan niet complexe operatie (typisch is bv inspectie en fotogrammetrievluchten met een 3-tal hexacopter en quadcopters in klasse 1, met 1 à 2 piloten en een aantal observers). Voor een niet-complexe drone-operatie komt de prijs voor aanmaak op 499 € excl BTW. Voor een geplande operatie die wordt geëvalueerd als complex zal de klant gecontacteerd worden met inschatting van de geraamde werken om het operationele handboek voor op te maken. Daarna kan de klant zich akkoord verklaren om de werken te starten. Hierop stuurt IDRONECT een factuur naar de klant en een uitnodiging tot aanmaak van een IDRONECT account en profiel.

Na betaling van de factuur en vervollediging van de IDRONECT account, starten we met de aanmaak van het handboek.
De klant kan rekenen op 2u telefonische consulting om de geplande operatie goed te begrijpen en vragen te beantwoorden.
Na oplevering van de eerste draft kan de klant het handboek nakijken en wijzigingen vragen. De draft versie wordt 1 keer gewijzigd. Hierna wordt de finale versie aan de klant opgeleverd. De klant ontvangt een op maat gemaakt operationaal handboek, in .docx en .pdf formaat.
De klant is zelf verantwoordelijk om het handboek in te dienen bij DGLV, en is verantwoordelijk om alle gevraagde wijzigingen door DGLV zelf aan te brengen. IDRONECT staat niet garant dat DGLV zonder meer het ingediende operationeel handboek zal goedkeuren. Het is belangrijk te wijzen op het feit dat het operationeel handboek en de geplande operatie in overeenstemming dienen te zijn (‘write what you do and do what you write’) en dat de klant verantwoordelijk is om in orde te zijn met verzekeringen, vergunningen, technische keuringen, etc…
IDRONECT kan voor wijzigingen instaan in regie, nadat het bij DGLV ingediend is.
IDRONECT kan tevens instaan voor revisies van het operationeel handboek, ook in regie.